AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk didiklemek

Kahve falında pamuk didiklemek

Kahve falında pamuk didiklemek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, aradaki buzları eriteceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pamuk didiklemek gördüyseniz:

  • Öğreneceğiniz bazı şeyler size büyük bir güç verebilirler.

Kahve falında pamuk didiklemek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk didiklemek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından pamuk çıkarmak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işarettir.

Kahve falında dalında pamuk görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bütçesinin daralacağına rivayet eder.

Kahve falında pamuk şeker görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, yalan söylemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pamuk yakmak hedeflerin gerçekleşeceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında pamuk kozası görmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini pamuk tarlasında görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, hikmete kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir