AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine çorba vermek

Kahve falında ölen birine çorba vermek

Kahve falında ölen birine çorba vermek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birine çorba vermek gördüyseniz:

  • Yaratıcı çözümler iyi görünmenizi sağlayacak.

Kahve falında kelle çorbası içmek doğru işler yapacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keşkek çorbası görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayran çorbası içmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına rivayet eder.

Kahve falında mercimek çorbası dağıtmak başarılarının daim olacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorbada böcek görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında domates çorbası görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında balık çorbası içmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorba görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir