AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara gidip ağlamak

Kahve falında mezara gidip ağlamak

Kahve falında mezara gidip ağlamak birlik ve dayanışma halinde olacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara gidip ağlamak gördüyseniz:

  • Konuşma yeteneğinizin artışıyla istediğiniz kimseleri rahatlıkla etkileyebileceksiniz.

Kahve falında mezarlığa gidip ağlamak büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine delalet eder.

Kahve falında mezara gidip ağlamak moralin ve keyfin yerine geleceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babasının mezarında ağlamak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar başında ağlamak adının kirletilmeye çalışılacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezara sarılıp ağlamak esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar başında ağladığını görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalettir.

Kahve falında mezarlık başında ağlamak dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına yorulur.

Kahve falında birinin mezarında ağlamak uzun bir seyahate çıkılacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir