AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa gidip ağlamak

Kahve falında mezarlığa gidip ağlamak

Kahve falında mezarlığa gidip ağlamak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine delalettir.

Kahve falında mezarlığa gidip ağlamak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden insanlar veya bilgiler genel kültürünüz, yaşam tarzınız veya maddi durumunuz üzerinde olumlu etkiler yaratabilir.

Kahve falında mezarlığa gidip ağlamak alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, insanlara küsüleceğine delalettir.

Kahve falında mezara gidip ağlamak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda ağlamak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında mezara sarılıp ağlamak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, elinin darlaşacağına alamet eder.

Kahve falında bir mezar başında ağlamak büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında mezar başında ağladığını görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babasının mezarında ağlamak mallarının ve parasının bereketinin artacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi mezarının başında ağlamak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir