AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk taşlığı görmek

Kahve falında tavuk taşlığı görmek

Kahve falında tavuk taşlığı görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, rahata kavuşacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine delalettir.

Kahve falında tavuk taşlığı gördüyseniz:

  • Duygusal konulara dayalı değişikliklerden uzak durun.

Kahve falında tavuğa taş atmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk taşlığı görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine işaret eder.

Kahve falında haşlanmış tavuk eti görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize inanılır.

Kahve falında az pişmiş tavuk eti yemek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diri tavuk görmek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, ulvi kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında iki tane tavuk görmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye inanılır.

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına inanılır.

Kahve falında bütün tavuk görmek hararetli olayların meydana geleceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir