AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanla konuşmak

Kahve falında tavşanla konuşmak

Kahve falında tavşanla konuşmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi zarara uğrayacağına, başarılarını arttıracağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, kişinin geri planda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşanla konuşmak gördüyseniz:

  • Geçmişi unutmanızda fayda var.

Kahve falında tavşanla konuşmak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşanı yüzerken görmek aksiliklerin aşılacağına, her şeyin yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında tavşan ayağı görmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan satın almak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tavşan avlamak kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri tavşan görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşan gibi zıplamak meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında tavşan kurtarmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir