AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan satın almak

Kahve falında tavşan satın almak

Kahve falında tavşan satın almak iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, güzel günler yaşanacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına rivayet eder.

Kahve falında tavşan satın almak gördüyseniz:

  • Ticari işlerinizi veya yaratıcı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz, harekete geçmeden önce iki kere düşünün.

Kahve falında tavşan satın almak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tavşan görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına alamet eder.

Kahve falında yılan ve tavşan görmek şifa ve moral bulacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine alamet eder.

Kahve falında tavşanı kesmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında arap tavşanı görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinde tavşan görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz ve siyah tavşan görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, dünya malı edineceğine delalettir.

Kahve falında yavrulayan tavşan görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir