AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanı yüzerken görmek

Kahve falında tavşanı yüzerken görmek

Kahve falında tavşanı yüzerken görmek hayatını ailesine adayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında tavşanı yüzerken gördüyseniz:

  • Ya da iş hayatınızda bazı zorluk veya engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tavşanı yüzerken görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında derisi yüzülmüş tavşan görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına inanılır.

Kahve falında oyuncak tavşan görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tavşan eti almak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek tavşan görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına işaret eder.

Kahve falında tavşanı dövmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan yemeği görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında evde tavşan görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir