AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri tavşan görmek

Kahve falında iri tavşan görmek

Kahve falında iri tavşan görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, önemli işlere imza atacağına, ev taşımaya, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına yorulur.

Kahve falında iri tavşan gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi işsiz bırakan ya da iş yapmıyor gibi gösteren askıda kalmış başlıkların üzerine gitmelisiniz.

Kahve falında iri tavşan görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah iri erik görmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine delalet eder.

Kahve falında iri kurt görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında iri domates görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, hayatın temposunun yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında iri kurtçuk görmek makbul olmayan işler yapacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri yapılı adam görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri erkek bebek görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında iri gözlü kedi görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir