AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanı kesmek

Kahve falında tavşanı kesmek

Kahve falında tavşanı kesmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, içebileceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tavşanı kesmek gördüyseniz:

  • Daha sonra büyük bir pişmanlık duyabileceğiniz davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Kahve falında tavşanı kesmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, kazancında artış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan kesmek hak ve din yolunu bırakacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde tavşan görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü tavşan görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, yarardan çok zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında kedi köpek ve tavşan görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan boku görmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında tavşanın ağladığını görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına inanılır.

Kahve falında tavşan yavrusu görmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir