AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan kesmek

Kahve falında tavşan kesmek

Kahve falında tavşan kesmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, isteklerinin erteleneceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan kesmek gördüyseniz:

  • Sizin müdahale etmeniz durumunda olaylar daha da büyüyebilir.

Kahve falında tavşanı kesmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, duygularının ön plana çıkacağına delalettir.

Kahve falında tavşan kesmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşanın uçtuğunu görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında zıplayan beyaz tavşan görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında tavşan atmak hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz yavru tavşan görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında ormanda beyaz tavşan görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir