AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafes içinde tavşan görmek

Kahve falında kafes içinde tavşan görmek

Kahve falında kafes içinde tavşan görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, iş için gurbete gidileceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kafes içinde tavşan gördüyseniz:

  • Rutine giren aktiviteler hedeflerinize ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında kafes içinde tavşan görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafeste tavşan görmek evlatlarının hayırlı olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafes içinde olmak maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına rivayet eder.

Kahve falında kafes içinde güvercin görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kafesin içinde olmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde maymun görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, helal kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafes içinde kedi görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kafes içinde yılan görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir