AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanın ağladığını görmek

Kahve falında tavşanın ağladığını görmek

Kahve falında tavşanın ağladığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında tavşanın ağladığını gördüyseniz:

  • Gelişmelerin tam ortasında işe yarar bir plan yapabilmek zor olabilir veya her şey göründüğü kadar basit veya karmaşık olmayabilir.

Kahve falında tavşanın ağladığını görmek birlikteliğe başlayacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında tavşan taşımak kurulu bir düzene sahip olacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında tavşan ve fare görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan yumurtası görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dişi tavşan görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tavşan görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine yorulur.

Kahve falında tavşan izi görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlayan tavşan görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir