AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan yavrusu görmek

Kahve falında tavşan yavrusu görmek

Kahve falında tavşan yavrusu görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, gönül sızılarının dineceğine alamet eder.

Kahve falında tavşan yavrusu gördüyseniz:

  • Aldatılmak derken hemen bir duygusal ihaneti düşünmeyin.

Kahve falında yavru tavşan sevmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan yavrusu görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah tavşan yavrusu görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yavru tavşan görmek işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, iflasın eşiğine geleceğine delalettir.

Kahve falında tavşan yavrusu yakalamak sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavrulayan tavşan görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan yavrusu tutmak muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru siyah tavşan görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, işinde verimsiz olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir