AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan boku görmek

Kahve falında tavşan boku görmek

Kahve falında tavşan boku görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, adının ülke dışında yayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan boku gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda rahatlamanıza neden olacaksa gerekli adımları atmanız gerekiyor.

Kahve falında tavşan boku görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında pembe tavşan görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çiftleşen tavşan görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah tavşan sevmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan fare görmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağ tavşanı görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil tavşan görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan kucaklamak yaşam standartlarının da yükseleceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir