AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü tavşan görmek

Kahve falında ölü tavşan görmek

Kahve falında ölü tavşan görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, çok mutlu edeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kötü haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında ölü tavşan gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimseden gelebilecek olan bir teklifi kararsızlık yüzünden değerlendiremeyebilirsiniz.

Kahve falında tavşan ölüsü görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü beyaz tavşan görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü tavşan görmek kendi işinin başına geçeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında siyah tavşan ölüsü görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan diş görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında evde siyah tavşan görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına delalettir.

Kahve falında fare ve tavşan görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşanın ağladığını görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir