AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşana bakmak

Kahve falında tavşana bakmak

Kahve falında tavşana bakmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında tavşana bakmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular tekrar hassaslaşabilir.

Kahve falında tavşana bakmak özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz tavşan görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, verimin her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan ısırması görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında küçük beyaz tavşan görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında tavşan çalmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, yeni projelere atılacağına alamet eder.

Kahve falında tavşan kanı görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet eder.

Kahve falında tavşan yuvası görmek büyük borçlar alınacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına işaret eder.

Kahve falında minik tavşan görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir