AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik tavşan görmek

Kahve falında minik tavşan görmek

Kahve falında minik tavşan görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, böylece yüzünün güleceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minik tavşan gördüyseniz:

  • Daha hassas olmakta fayda var.

Kahve falında minik tavşan görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına tabir olunur.

Kahve falında minik köpek görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında minik maymun görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında minik yumurta görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, malından ve parasından kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında minik beyaz fare görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, olaylı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında minik siyah fare görmek sağlığın bozulacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işarettir.

Kahve falında minik insanlar görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine yorulur.

Kahve falında minik bebek görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir