AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan kanı görmek

Kahve falında tavşan kanı görmek

Kahve falında tavşan kanı görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, rızık elde edeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, huzurlu günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında tavşan kanı gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz veya bir süredir bulunmadığınız yerlerde bulunmanız eski bir fikri canlandırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında tavşan kanı görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine yorulur.

Kahve falında kanın üstüne oturmak iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık kanı görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında kendi kanını almak gönül kapılarının açılacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına işarettir.

Kahve falında adet kanı yıkadığını görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kanını görmek çok sevileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine yorulur.

Kahve falında aslan kanı görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, hak yolundan uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin adet kanını görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir