AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tavşan görmek

Kahve falında beyaz tavşan görmek

Kahve falında beyaz tavşan görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, insanlara küsüleceğine, modern insanlarla tanışılacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tavşan gördüyseniz:

  • Güzel planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında beyaz tavşan öldürmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük beyaz tavşan görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz tavşan görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yavru beyaz tavşan görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ve siyah tavşan görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan beyaz görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, maddi imkânlarının azalacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tavşan hediye almak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tavşan sevmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir