AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan yuvası görmek

Kahve falında tavşan yuvası görmek

Kahve falında tavşan yuvası görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, fedakârlıklar yapacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, afiyete ereceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan yuvası gördüyseniz:

  • Bazı hayallerin gerçek olabilmesi için, o yolda bazı adımlar atılması gerekebilir.

Kahve falında tavşan yuvası görmek endişelerin son bulacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin yuvası yapmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine delalet eder.

Kahve falında evde karınca yuvası görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, eğlenceli günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında fare yuvası görmek büyük tartışmalara gireceğine, her şeyin yenileceğine alamet eder.

Kahve falında tilki yuvası görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arı yuvası bozmak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercine yuva yapmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına işarettir.

Kahve falında yuva görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir