AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük beyaz tavşan görmek

Kahve falında küçük beyaz tavşan görmek

Kahve falında küçük beyaz tavşan görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, sözleri tutulacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük beyaz tavşan gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında küçük beyaz tavşan görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, yalan söylemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz küçük tavşan görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine işarettir.

Kahve falında küçük tavşan görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına inanılır.

Kahve falında küçük tavşanlar görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki beyaz tavşan görmek şansının açık olacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tavşan görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve siyah tavşan görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yavru beyaz tavşan görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir