AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz tavşan görmek

Kahve falında siyah beyaz tavşan görmek

Kahve falında siyah beyaz tavşan görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz tavşan gördüyseniz:

  • Ucu açık kalmış konuları tamamlamak için daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında beyaz ve siyah tavşan görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah beyaz tavşan görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz tavşan görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah tavşan yakalamak insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, dişe diş savaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru siyah tavşan görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah tavşan sevmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına delalet eder.

Kahve falında siyah tavşan görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına işaret eder.

Kahve falında büyük siyah tavşan görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, zararının büyük olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir