AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan ve koyun görmek

Kahve falında tavşan ve koyun görmek

Kahve falında tavşan ve koyun görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, yiyip içeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, yüksek makamlara geleceğine, kazancın artacağına, hasret ve özlem gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan ve koyun gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden çok şey beklemek gibi bir huyunuz var.

Kahve falında koyun tavşan görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tavşan ve koyun görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, renk ve eğlence geleceğine alamet eder.

Kahve falında tavşan pisliği görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında tavşanın işediğini görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına delalettir.

Kahve falında tavşan pişirmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine inanılır.

Kahve falında tavşanın doğurduğunu görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan dövmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde tavşan beslemek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir