AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşandan kaçtığını görmek

Kahve falında tavşandan kaçtığını görmek

Kahve falında tavşandan kaçtığını görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, zorluklarla boğuşulacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşandan kaçtığını gördüyseniz:

  • Randevularınıza daha sadık olmanız gerekiyor.

Kahve falında kaçan tavşan görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında tavşanın kaçtığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine inanılır.

Kahve falında tavşandan kaçtığını görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına işarettir.

Kahve falında güvercin ve tavşan görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru tavşan yakalamak etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında kocaman tavşan görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafeste tavşan görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavşana yemek vermek çok zor dönemlerin geçirileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir