AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük tavşan görmek

Kahve falında büyük tavşan görmek

Kahve falında büyük tavşan görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, mutluluğunun da artacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük tavşan gördüyseniz:

  • İşle ilgili yeni yöntemler geliştirebilir, yeni araçlar kullanmayı öğrenebilir, teni sözleşmelere imzalar atabilirsiniz.

Kahve falında çok büyük tavşan görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük siyah tavşan görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir tavşan görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük tavşan görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz tavşan görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz büyük tavşan görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında benekli tavşan görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavşanın doğurmasını görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir