AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan öpmek

Kahve falında tavşan öpmek

Kahve falında tavşan öpmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, geriye doğru gideceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan öpmek gördüyseniz:

  • Güç gösterilerine maruz kalabilirsiniz veya gücünüzü fark ettirmeniz gerekebilir.

Kahve falında tavşanı öpmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, kazancının günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında tavşan öpmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında ağlayan tavşan görmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi tavşan yavrusu görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında tavşanla oynamak başka başka yerlere seyahat edeceğine, sağlam bir kariyer edineceğine alamet eder.

Kahve falında yavru tavşan beslemek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalettir.

Kahve falında siyah tavşan sevmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, dua alacağına delalet eder.

Kahve falında ikiz tavşan görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir