AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıplayan beyaz tavşan görmek

Kahve falında zıplayan beyaz tavşan görmek

Kahve falında zıplayan beyaz tavşan görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalettir.

Kahve falında zıplayan beyaz tavşan gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir, yeni ilişkiler kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi yenileme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında zıplayan beyaz tavşan görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında zıplayan tavşan görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zıplayan maymun görmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zıplayıp düşmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işaret eder.

Kahve falında zıplayıp uçmak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında zıplayarak yürümek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında zıplayan örümcek görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında zıplayarak yükselmek iş için gurbete gidileceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir