AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan tutmak

Kahve falında tavşan tutmak

Kahve falında tavşan tutmak doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan tutmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya sevdiğiniz işlerle ilgilenerek keyifli vakit geçirmenin tadını çıkartmanızda fayda var.

Kahve falında yavru tavşan tutmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan tutmak atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşanı tutmak en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan yavrusu tutmak dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan ve balık görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında mavi tavşan görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan kurtarmak pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah tavşan yakalamak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir