AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tavşan yakalamak

Kahve falında siyah tavşan yakalamak

Kahve falında siyah tavşan yakalamak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, inancının zayıflayacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah tavşan yakalamak gördüyseniz:

  • Maddi başlılklar altında incelenebilecek her konu birbirine karışabilir.

Kahve falında siyah tavşan yakalamak borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, işlerini toparlayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tavşan yakalamak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı tavşan yakalamak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşanı yakalamak sağlığının yerine geleceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına delalettir.

Kahve falında tavşan yavrusu yakalamak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına inanılır.

Kahve falında tavşan yakalamak attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru tavşan yakalamak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz tavşan görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir