AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru tavşan tutmak

Kahve falında yavru tavşan tutmak

Kahve falında yavru tavşan tutmak askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru tavşan tutmak gördüyseniz:

  • Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz.

Kahve falında yavru tavşan tutmak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan yavrusu tutmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi tavşan yavrusu görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, günahların da affolacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru beyaz tavşan görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru tavşanlar görmek sorunların ortadan kalkacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru tavşan sevmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında yavrulu tavşan görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavşan yavrusu görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir