AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan ve balık görmek

Kahve falında tavşan ve balık görmek

Kahve falında tavşan ve balık görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan ve balık gördüyseniz:

  • Ek sorumluluk veya görevler söz konusu olabilir.

Kahve falında tavşan ve balık görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında tavşan pisliği görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına alamet eder.

Kahve falında uçan tavşan görmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işarettir.

Kahve falında tüysüz tavşan görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşana dönüşmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı tavşan görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi tavşan görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, hayallerindeki insanla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşanla kedi görmek iyileşme göstereceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir