AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanı tutmak

Kahve falında tavşanı tutmak

Kahve falında tavşanı tutmak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında tavşanı tutmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda size faydası olabilecek kişilerle vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında tavşan yavrusu tutmak tövbe etmeden vefata, hayırlı ve güzel olacağına inanılır.

Kahve falında tavşan tutmak işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tavşanı tutmak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, harcama gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru tavşan tutmak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine tabir olunur.

Kahve falında evde tavşan görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayan tavşan görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan kostümü giymek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan ve fare görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir