AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi tavşan görmek

Kahve falında mavi tavşan görmek

Kahve falında mavi tavşan görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında mavi tavşan gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir, tecrübelerinizi her alana yansıtabilirsiniz.

Kahve falında mavi gözlü tavşan görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi tavşan görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında suda tavşan görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında tavşan ayağı görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında evde beyaz tavşan görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan dişi görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayan tavşan görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşanı öpmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir