AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek tarafından ısırılmak

Kahve falında inek tarafından ısırılmak

Kahve falında inek tarafından ısırılmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, gelirinin daimi olacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten yararlı olabilecekken, bazılarıysa uygulanabilir olmaktan çok uzak görünebilir.

Kahve falında inek tarafından ısırılmak sağlığının yerinde kalacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında inek ısırması görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında böcek tarafından ısırılmak zor zamanların geride kalacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında akrep tarafından ısırılmak malından ve parasından kaybedeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kaz tarafından ısırılmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında kurt tarafından ısırılmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında domuz tarafından ısırılmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir