AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı tavşan görmek

Kahve falında sarı tavşan görmek

Kahve falında sarı tavşan görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine işaret eder.

Kahve falında sarı tavşan gördüyseniz:

  • Konu bizzat sizi ilgilendiriyor gibi görünüyor.

Kahve falında tavşana sarılmak çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, işlerin canlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı tavşan görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman tavşan görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tavşan avlamak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, ün sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşanla kedi görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında tavşan beyaz görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan ölüsü görmek süzüleceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kafeste tavşan görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir