AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanı dövmek

Kahve falında tavşanı dövmek

Kahve falında tavşanı dövmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavşanı dövmek gördüyseniz:

  • Birkaç işi aynı anda yapmaya çalışırsanız hepsini karman çorman edebilirsiniz.

Kahve falında tavşan dövmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşanı dövmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, onun kıymetini her daim bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavşan avlamak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bembeyaz tavşan görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, korkularının üzerine gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan yumurtası görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan vurduğunu görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalet eder.

Kahve falında tavşan ve yılan görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan yemeği görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir