AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanın öldüğünü görmek

Kahve falında tavşanın öldüğünü görmek

Kahve falında tavşanın öldüğünü görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına yorulur.

Kahve falında tavşanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuları farklı şekilde ele almak için bir neden göremiyor olabilirsiniz.

Kahve falında tavşanı öldürmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında tavşan öldürmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine alamet eder.

Kahve falında tavşanın öldüğünü görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan öldüğünü görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tavşan öldürmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında yavru tavşan öldürmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane tavşan görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşana bakmak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir