AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan leşi görmek

Kahve falında tavşan leşi görmek

Kahve falında tavşan leşi görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan leşi gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yarım kalması veya yapılmaması durumunda eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında tavşan leşi görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında fare leşi görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında hayvan leşi yemek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek leşi görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, mallarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü leşi görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, gergin olacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan leşi görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında inek leşleri görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, dünya malı edineceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi leşi görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, maaşının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir