AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan ezmek

Kahve falında tavşan ezmek

Kahve falında tavşan ezmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında tavşan ezmek gördüyseniz:

  • Düşünceli adımlar atmanız ya da jestler yapmanız durumunda olumlu karşılıklar alabilirsiniz.

Kahve falında tavşan ezmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında kafa ezmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini ezmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ayakla kedi ezmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında kına ezmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına inanılır.

Kahve falında böceği ezmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran ezmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir