AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanda böcek görmek

Kahve falında tavanda böcek görmek

Kahve falında tavanda böcek görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine rivayet eder.

Kahve falında tavanda böcek gördüyseniz:

  • Hic ciddiye almayın, oluruna bırakın, çok kısa sürecek.

Kahve falında tavanda böcekler görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Kahve falında evin tavanında böcek görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavanda böcek görmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında tavan sıvamak nefsine yenileceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında tavanda yılan görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına işaret eder.

Kahve falında tavanda gezmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına rivayet eder.

Kahve falında oda tavanı görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında evin tavanını silmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir