AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanın aktığını görmek

Kahve falında tavanın aktığını görmek

Kahve falında tavanın aktığını görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına işaret eder.

Kahve falında tavanın aktığını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler bazı adımlar atmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında tavan akması görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavandan kan aktığını görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında tavanın aktığını görmek programların ve projelerin tutmayacağına, fal sahibinin de çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanının aktığını görmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, renk ve eğlence geleceğine işaret eder.

Kahve falında tavandan su akmasını görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavandan su aktığını görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında evin tavanından su aktığını görmek ondan kazanç elde edeceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına işarettir.

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir