AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavan akması görmek

Kahve falında tavan akması görmek

Kahve falında tavan akması görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tavan akması gördüyseniz:

  • İsteklerinizin arkasında durmanız uzlaşarak elde edeceklerinizden daha fazla şey vaat ediyor olabilir.

Kahve falında tavandan su aktığını görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında tavandan su akması görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, çok büyük kazanç sağlanacağına işarettir.

Kahve falında tavandan kan aktığını görmek çok başarılı işlere imza atacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında evin tavanından su aktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Kahve falında tavan akması görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında tavanın aktığını görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, işlerinin bir anda bozulacağına delalet eder.

Kahve falında tavan aktığını görmek onlara galip geleceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir