AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavandan kum döküldüğünü görmek

Kahve falında tavandan kum döküldüğünü görmek

Kahve falında tavandan kum döküldüğünü görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, talihinizin artacağına, aile saadetinin artacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, kötü sözler duyulacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında tavandan kum döküldüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisine hakettiği ilgiyi göstermiyorsunuz.

Kahve falında tavandan kum döküldüğünü görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya alamet etmektedir.

Kahve falında tavanı temizlemek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında tavana yükselmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatlamış tavan görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında tavanda fare görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, insanların birbirine kenetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinin tavanının çöktüğünü görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavandan su akması görmek adının ve şanının yürüyeceğine, zorluklarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında süslü tavan görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir