AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin tavanının çöktüğünü görmek

Kahve falında evinin tavanının çöktüğünü görmek

Kahve falında evinin tavanının çöktüğünü görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin tavanının çöktüğünü gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerinizin size tatmin vermemesi olasıdır.

Kahve falında evin tavanını silmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında evinin tavanının çöktüğünü görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanını görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işaret eder.

Kahve falında evin tavanından su aktığını görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına işarettir.

Kahve falında evin tavanına çıkmak rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin tavanını temizlemek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında evin tavanını görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin tavanında böcek görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir