AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanda su görmek

Kahve falında tavanda su görmek

Kahve falında tavanda su görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, her istediğini alabileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavanda su gördüyseniz:

  •  Bu anlamda seçeneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında tavandan su sızdığını görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet eder.

Kahve falında evin tavanından su damladığını görmek çirkin bir iş yapmaya, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine delalettir.

Kahve falında tavanda su görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavandan su damlamasını görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına işarettir.

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Kahve falında tavandan su aktığını görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, keyfin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavandan su akması görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tavandan damlayan su görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir