AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü tavan görmek

Kahve falında küflü tavan görmek

Kahve falında küflü tavan görmek kötü durumlara düşürüleceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hatalarından erken döneceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü tavan gördüyseniz:

  • Sağlığınızı korumanız gerekiyor.

Kahve falında küflü tavan görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına delalet eder.

Kahve falında tavanda küf görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına inanılır.

Kahve falında küflenmiş halı görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küflü kaşar görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında küflü yoğurt görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, bunun farkına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü ekmek atmak ev sahibi olunacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında küflenmiş pasta görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, hayırlı işe delalet etmektedir.

Kahve falında küflü kapı görmek günaha gireceğine, en küçük sorunda parlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir