AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü demir görmek

Kahve falında küflü demir görmek

Kahve falında küflü demir görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü demir gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamamanız yolunda giden şeyleri aksatabilir.

Kahve falında küflü demir görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş salça görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında evin duvarında küf görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında küflü ev görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında küflü kaşar peyniri görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında küflenmiş beyaz peynir görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında küflü kaşar görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir