AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflenmiş yoğurt görmek

Kahve falında küflenmiş yoğurt görmek

Kahve falında küflenmiş yoğurt görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, çok kötü günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında küflenmiş yoğurt gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yenilik yapmak, kariyerinizi yeni bir boyuta taşımak, ev değiştirmek, yeni bir ilişkiye başlamak v.b benzeri başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında küflenmiş yoğurt görmek dertleşerek moral bulacağına, hayır ve bereketin artmasına yorulur.

Kahve falında küflü yoğurt görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş duvar görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye işarettir.

Kahve falında küflü kapı görmek ön plana çıkacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş yüzük görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küflü hamur görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, güzel zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü yatak görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflü patates görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir