AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü yoğurt görmek

Kahve falında küflü yoğurt görmek

Kahve falında küflü yoğurt görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında küflü yoğurt gördüyseniz:

  • Size yardımcı olan kişilerle aranızda güçlü bağlar kurabilirsiniz.

Kahve falında küflü yoğurt görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına yorulur.

Kahve falında küflenmiş yoğurt görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflenmiş limon görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine inanılır.

Kahve falında küf ekmek görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına delalet eder.

Kahve falında küflü peynir yediğini görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere işaret eder.

Kahve falında küflü patates görmek çok sayıda borca gireceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine inanılır.

Kahve falında küflü duvar görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında küflü ekmek görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir